909 47 491 gunnarhenriksen@online.no

Om oss

Henriksen Sjåførskole ble etablert i 1965, av innehaver Gunnar Henriksens far. I 1980 startet Gunnar selv som kjørelærer, før han overtok driften av firma i 1994. I 1984 begynte vi med opplæring innen tung bil (lastebil, klasse C og CE). I 2011 begynte også Gunnars sønn hos Henriksen Sjåførskole.

Henriksen Sjåførskole har jevne priser, lang erfaring og et godt rykte innen miljøet. Vi har 2 ansatte, og leier inn kvalifiserte lærere ved behov.

Vi er medlem av ATL (Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund). Se deres nettside her.

Kontakt

Dersom du ønsker å bestille kjøreopplæring, eller dersom du har spørsmål, ta kontakt.

Våre biler

Personbil

• Audi A3, 2012 modell
  • Audi Q5 2014 modell

Lastebil/vogntog

• Volvo FH , 2014 modell

Påmelding

Uansett om du skal ta førerkort for personbil eller lastebil, er vi din kjøreskole i Troms. Ønsker du å ta førerkort for stor bil? (Klasse C og CE). Vi har dessverre noe ventetid på denne førerkortklassen. Bestill derfor i tide!

atlgodkjent_statens_vegvesen